Stark Fysio 

qw

Kortison

Har 

PRP

Eller Platelet Rich Plasma som det egentligen heter är en behandlingsform där man tillför sin egen blodplasma för att stimulera läkning och återväxt av strukturerna. Metoden kan användas till olika medicinska ändamål som exempelvis vid tandvård, skönhet och ortopedi. I vårt fall använder vi oss av PRP för att förbättra läkningsprocessen vid exempelvis senskador eller tidig artrosutveckling och ledsmärta.

Förmiddag Dag 1 - Baslyft 

Vi går igenom fysiologin och tekniken bakom de mest vanliga lyften på gymmet. Hur gör man egentligen ett bra och skonsamt marklyft eller knäböj? Bänkpressen synas också.

Eftermiddag Dag 1 - Kombinerade lyft

Senare under dagen ökar vi svårighetsgraden på övningarna för de som kommit lite längre i sin träning eller som vill bygga upp lite extra. Hur ökar vi komplexiteten i lyften och övningarna?

Dag 2 - Olympiska lyft

En djupdykning i de olympiska lyften och olika varianter på assistans-övningar för att kunna uppnå det syftet vi vill göra med övningarna. Vi går även igenom hur man bygger upp ett optimalt träningsprogram för att uppnå maximal prestation.

Priser

Vid anmälan, vänligen fyll i ditt namn, vilket paket det avser, yrkestitel och fakturauppgifter.
Paket
Detta ingår
Pris
Skivstångsteknik Dag 1

Kaffe, tilltugg och lunch ingår i priset.

5500,00 SEK (exkl.  moms)

Anmäl
Skivstångsteknik Dag 2

Kaffe, tilltugg och lunch ingår i priset.

5500,00 SEK (exkl.  moms)

Anmäl
Skivstångsteknik Dag 1 och 2

Över två dagar går vi igenom steg 1, 2 och 3. Kaffe, tilltugg och lunch ingår i priset.

10000,00 SEK (exkl.  moms)

Anmäl
Skivstångsteknik anpassat

Vi kommer till dig, ditt gym, din arbetsplats eller din box och håller antingen den befintliga kursen eller en anpassad kurs efter era önskemål.

Offert

Förfrågan